Relax & Restore XXL Workshop

Restorative Yoga kan je helpen om diverse klachten te verminderen. Bijvoorbeeld tijdens een revalidatieperiode of bij het hebben van chronische klachten. Denk bijvoorbeeld aan diverse vormen van reuma. Reumapatienten kunnen veel baat hebben bij het uitvoeren van deze Yoga vorm.


Doordat je lang in een bepaalde houding zit of ligt, leer je je lichaam goed kennen. Je observeert waar je ongemakken of knelpunten ervaart. Op deze manier weet je wat je mogelijkheden en aandachtspunten zijn en kun je hier naar handelen.
De ademhaling wordt verbeterd. Je leert in een ontspannen sfeer de ademhaling te controleren en op een juiste manier toe te passen. Dit zorgt niet alleen in de Restorative Yoga les voor meer ontspanning, maar kan je ook in het dagelijkse leven veel verlichting bieden.

Restorative Yoga bevordert je meditatie. Je bent namelijk in staat om te ontspannen en je ademhaling onder controle te krijgen.
Ook stretch je de lichaamsdelen die ervoor zorgen dat je gemakkelijk in een comfortabele houding kunt blijven. Hierbij kun je natuurlijk ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen.

Het is een moment van pure zelfzorg, zie het als een mini retreat, een kadotje voor jezelf. 

Als je nog vragen hebt, bel of mail mij gerust:

info@mafdecreatievedroomfabriek.com

0470 79 73 40

“Mariam toont dat inzet loont, dat ontspannen

mag en noodzakelijk is, dat creatieve therapie, ademhalingstherapie en yoga ongelooflijk krachtig en genezend werken.

Ervaar het zelf door de YTB©opleiding volledig te ondergaan.”  

“Ik ben dankbaar dat ik via yoga Mariam heb leren kennen. Haar energie lijkt eindeloos en werkt aanstekelijk.”